28 Eylül 2018 Cuma

NewsPlus - Haber ve Magazin WordPress Teması

NewsPlus - Haber ve Magazin WordPress Teması

NewsPlus, WordPress kullanıcıları için tasarlanmış haber, gazete, blog ve magazin gibi çok amaçlı kullanılan bir WordPress temasıdır.


NewsPlus e-dergi, online gazete, seyahat blogu, yemek tarifi blogu, moda dergisi yada kişisel blog web siteleri için muhteşem bir tema. BuddyPress, bbPress forumu, WooCommerce, TablePress, WPML ve daha birçok eklenti tema içerisinde yer almakta.

Blogger Tema Koleksiyonu Birinci Serisi

NewsPlus, en iyi SEO uygulamaları ve hızlı sayfa yüklenmesi optimize edilmiş kodlarla desteklenen temiz ve modern tasarımla oluşturulmuştur. Bu çok amaçlı WordPress teması, Google AdSense ve diğer reklam hizmetlerden en iyi gelir elde etmenize yardımcı olacak reklam alanlarına sahiptir.
NewsPlus WordPress temasını indirmek veya olmak için, öncelikle blog sitemize abone olmalısınız ve yorum formunu kullanarak tema dosyasını talep etmelisiniz. Talepte bulunan blog takipçilerimize tema dosyası belirtmiş oldukları mail adresine gönderilecektir.
Bir sonraki yazımızda blog takipçilerimiz için Blogger tema koleksiyonunun ikinci serisini paylaşacağım. Blogger tema koleksiyonunun içerisinde yüzlerce tema yer alacak. Böylece, blog takipçilerimiz mevcut blog siteleri ve yeni oluşturmak istedikleri blog siteleri için artık tema arayışında bulunmalarına gerek kalmayacak.
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Admin :

0 komentar: